Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3 izbový byt 73m2 Vlčince Žilina

Ulica: Trnavská
Mestská časť: Vlčince
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
REZERVOVANÉ!

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte byt, do ktorého si stačí priniesť len osobné veci?

Realitná kancelária Findiesel má pre Vás skvelú ponuku – priestranný, kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v jednej z najlepších častí Žiliny. Predstavte si, že sa môžete nasťahovať do bytu, kde už nemusíte nič prerábať, len si priniesť svoje osobné veci.

Tento byt sa nachádza na 10. poschodí zatepleného bytového domu s moderným elektrickým vrátnikom. Má rozlohu 73 m² a jeho dispozícia zahŕňa obývačku, spálňu, detskú izbu, kuchyňu, kúpeľňu so sprchovacím kútom a samostatné WC. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, takže máte istotu, že všetko je funkčné – od elektroinštalácie až po plastové okná so žalúziami. V izbách je plávajúca podlaha a dlažba plynule prechádza od vstupnej chodby až do kuchyne. Bodové svetlá v celom byte vytvárajú príjemnú atmosféru a celý byt je ladený do prírodných tónov, čo prispieva k pocitu domova.

Pri vstupe do bytu Vás očarí priestranná predsieň so vstavanou skriňou, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru a ukrýva práčku a sušičku. Oddelená toaleta a kúpeľňa Vám zabezpečia súkromie, a posuvné dvere šetria priestor. Elektrický radiátor zabezpečí príjemné teplo v kúpeľni.

Kuchyňa je vybavená priestrannou kuchynskou linkou do tvaru L, vstavanou umývačkou, mikrovlnnou rúrou, plynovým sporákom s elektrickou rúrou a chladničkou. Navyše tu zostáva aj filtrácia vody Osmoza. Z kuchyne vedie priamy vstup na balkón, ktorý je zasklený posuvným systémom. V prípade krásneho počasia si môžete balkón otvoriť a vychutnať si nádherný výhľad na okolitú prírodu. Tieniace fólie na zasklení a elektrické pripojenie na balkóne sú ďalšími výhodami.

V spálni nájdete vstavanú skriňu a pohodlnú manželskú posteľ s nočnými stolíkmi. Obývačka je priestranná s veľkou rozťahovacou sedacou súpravou v tvare U, obývacou stenou, televízorom na posuvnej konzole, jedálenským stolom so stoličkami a konferenčným stolíkom. S týmto zariadením tu zostáva aj komoda. Exkluzívne osvetlenie Vám spríjemní chvíle plné pohody. Obývačka je priechodná, takže sa z nej dostanete priamo do príjemnej detskej izby alebo Vašej novej pracovne. Dostatok úložného priestoru nájdete v stavanej skrini, ktorá je v tejto izbe.

Byt disponuje väčšou pivnicou, ktorú nájdete priamo na poschodí pri byte. Kvalitný internet je zabezpečený optikou dostupnou v tejto lokalite. Tento typ bytu a jeho lokalita sú veľmi vyhľadávané. Bytový dom je postavený blízko lesoparku, s výbornou dostupnosťou do nemocnice, polikliniky, obchodných centier, škôl a škôlok. Ani vysoká škola nie je ďaleko. Táto lokalita Vám ponúka bezproblémové parkovanie pri bytovom dome na verejnom parkovisku.

Využite jedinečnú príležitosť bývať vo väčšom byte, ktorý je kompletne prerobený a veľmi príjemne zariadený. Dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Prajem Vám pekný deň,

Ing. Jana Kuklová
realitný maklér

tel.: +421 918 978 796 
e-mail: kuklova@findiesel.sk
www.findiesel.sk 
Riešenie pre Váš spokojnejší život.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
73 m2
Zastavaná plocha:
73 m2
Stav:
úplne prerobený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
10
Celková plocha:
73 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti